Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Guldfredag för Binary Option Traders!!!

Posted on by Mvh, T Gibb

Idag är en speciell fredag!

Men inte bara för att Januari äntligen är slut och solen skiner utanför!

Första fredagen VARJE månad på året är en höjdpunkt för alla som jobbar med(ja, jag säger jobba) binära optioner på nätet! Det är denna dagen varje månad när störst vinstpotential erbjuds till alla handlare därute - proffs som nybörjare.

Idag är alltså NFP!

Eftersom USA finns inblandat i det mesta vi gör, så är det dem vi alltid följer med stor noggrannhet.

NFP står för Non Farm Payroll och denna lista presenteras idag! Listan avslöjar HUR MÅNGA som är anställda i USA, utanför jordbrukssektorn! Detta i sin tur sänder signaler hur marknaden kommer att röra sig närmaste tiden. Långt ifrån hela kommande månaden, men man kan säga att börserna reglerar sig lite....

 

Som vi redan sagt om Januari, det skickas signaler konstant(sanna och falska) som handlare agerar på. Samma sak idag, denna fredag. 

Hur tjänar man pengar på detta??

Grundidén är denna: Det blir nästan alltid en effekt när börsen i USA öppnar, men även i Europa och Asien. Jobbar man med INDEX så gäller ju detta DAX(Tyskland), IBEX(Spanien), CAC(Frankrike) och FTSE100(England) oxå. Kollar man http://finance.yahoo.com runt 15:30 så kan man se exakt vad som händer!

Hursomhelst. Säg att exempelvis GULD stiger drastiskt, vilket det gör om resultaten är negativa för USA. I samma stund försvagas även USD. Vilket i sin tur stärker alla valutapar där annan valuta vägs mot USD, exv EUR/USD, GBP/USD, AUD/USD m fl.

Korta trades är synnerligen effektiva om man hinner att ta dem tidigt! Guld UPP/HIGH/CALL. Likaså nämnda par. Aktier påverkas inte i så hög grad, de flesta styrs av resultat, ej av växelkursen på USD(de flesta affärer görs ju i USD ändå).

Men, man kan oxå köra lite längre trades(end of the day, end of the week). Om guld sticker uppåt, så är det ju marknadsstyrt pga prognosen och man kan vara tämligen säker att den vänder NER igen, inom en inte alltför lång tid. Men detta kräver lite rutin och kyla, för det handlar om NÄR man tar traden!

 

Detta är för tidigt för BINOPTRIANER, vi siktar på nästa NFP. Jag personligen kommer dock lägga några trades, baserade på det faktum att siffrorna inte ser alltför ljusa ut just nu. Om det stämmer får vi se!

Ps. Dessa fredagar har som sagt ingen direkt inverkan på våra Aktieoptioner, så vi kör dessa som vanligt!

Comment on this post